dijous, 25 d’octubre del 2012

BENVINGUTS AL BOG DE L AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE POLLENÇA

 L´Agrupació Socialista de Pollença ha estat  desenvolupant un procés de renovació d´ençà del mes d´agost de l´any 2011. Dos anys abans de les eleccions del maig de 2011 l´Agrupació estava en mans d´una gestora ja que la Junta Executiva va dimitir per raons de desavinença.
Ara ja un any que es va formar la nova Executiva encapçalada per Javier Barba Martín com a Secretari General.
Durant aquest periode s´ha fet molta feina. S´han incorporat a l´Agrupació  persones noves, joves i no tan joves amb ganes de participar amb la política del municipi.
A poc a poc anam posant a disposició els mitjans necessaris perquè la gent que ho desitgi pugui saber la nostra tasca a l´oposició, les nostres postures com a partit i la possibiliatat de participar activament amb el nostre projecte.
La creació d´aquests Blog, el nostre Facebook o l´actualització de la nostra pàgina web, esperam què siguin espais on tothom i pugui dir la seva i ens serveixi tant per informar als ciutadans com per reflexionar i ser autocrítics davant la nostra tasca.
Convidam a tothom que ho desitgi a participar tant en aquest blog com en Facebook, en caràcter constructiu i respetuós.

Salutacions.


2 comentaris:

  1. Des de l'administració de La Punta i l'agrupació CxI Pollença ,us volen donar l'enhorabona i agrair-vos aquesta iniciativa.
    Ara més que mai en la conjuntura del nostre poble es fa imprescindible utilitzar les noves tecnologies per tal d'apropar la política local als ciutadans a més de que ells mateixos s'hi puguin convertir en protagonistes participant-hi de manera directe i activa. La possibilitat que donen els blocs tant a nivell d'exposició com de debat, els converteixen amb l'eina més apropiada per complir aquesta funció.

    PSOE Pollença, benvinguts a la xarxa. De la mateixa manera quedau ben convidats a participar en els debats del nostre bloc: www.lapuntacxi.wordpress.com

    ResponElimina